Stilren komfort: Teppeflisene er behagelige å gå på og skaper en lun og trivelig atmosfære i rommet.

Skap et godt og lunt miljø med teppefliser.

– Det som er en av fordelene med teppefliser er at de er delt opp i biter på 50x50cm. Hvis du skulle være så uheldig å ødelegge gulvet en plass, kan man enkelt skifte ut en eller flere teppefliser. Man slipper derfor å bytte ut hele gulvet, forklarer Jan Erik Lima Velde hos Veldes Malerservice. 

Veldes Malerservice har levert teppefliser til flere kontorlandskaper og privathjem. Et av de siste prosjektene er de nye lokalene til Stillasgruppen. For daglig leder i Stillasgruppen Brian Sjøen var det viktig med et godt samarbeid med leverandører som leverte som avtalt under byggeprosessen. Etter at de har fått tatt de nye lokalene i bruk er de fornøyd med valget. 

– Vi valgte å gå for teppefliser på grunn av lyd og lunhet. Det virker veldig bra til nå, og vi er fornøyde, forteller han. 

Hos Stillasgruppen har Veldes Malerservice lagt teppefliser i hele kontorlandskapet.

Allsidig og praktisk 

Teppeflisene har flere fordeler og skiller seg positivt ut på flere felt. De gir et lunt og godt inntrykk, og er behagelige å gå på. Samtidig virker de støydempende, noe som er viktig i store og åpne rom slik som i et kontorlandskap. 

– Man satser jo mye på miljø i kontorer, her kan teppefliser være med å bidra. I tillegg er de enkle å holde rene og lette å støvsuge, forklarer Velde.  

Han forteller at man idag har et stort utvalg, og at det er veldig mange varianter å velge i på markedet. 

– Både når det kommer til utforming, mønster, struktur og farge. Det finnes mye forskjellig. 

Ta i bruk farger

Han anbefaler å gå for praktiske fargevalg, noe kollega Ingunn Elise sier seg enig i. 

– Ikke gå for ensfarget svart gulv, da risikerer man at alt av støv vises. Bruk gjerne en litt melert variant. Samtidig trenger det ikke være så sterilt i fargevalgene lengre. Man kan godt bruke litt farger slik at det blir varmt og behagelig, råder hun. 

– Inntrykket og følelsen du får når du kommer inn i et rom er veldig avgjørende om du føler deg velkommen eller ikke. Da spiller fargene en stor rolle, så det å velge de rette fargene på gulv og vegg er veldig viktig, avslutter Jan Erik.

Ingunn Elise Velde og Jan Erik Lima Velde.